Bike Totaal Sweere

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Molenstraat 123 4793 RB FIJNAART
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08:30 - 17:30*
Donderdag
08:30 - 17:30*
Vrijdag
08:30 - 17:30*
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten
* woensdag t/m vrijdag hebben wij een middagsluiting tussen 12:30-13:00 uur. * Vakantiesluiting: van 4 t/m 14 november zijn wij gesloten.
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Haal- en Brengservice
Fietslease
Toon meer services

"Een tevreden klant is onze beloning"

Op 7 mei 1991 openden Peter en Marion Sweere voor het eerst de deur van hun fietsenzaak aan de Molenstraat 121-123 in Fijnaart. In de afgelopen kwart eeuw is het bedrijf meegegroeid met de ontwikkelingen in de rijwielsector. Daarbij stond de betrokkenheid bij het product, de service en de klant altijd voorop. Alles in de winkel is uitvoerig getest en de werkplaats staat garant voor veilig fietsplezier. "Een tevreden klant is onze beloning", vertelt Marion Sweere. "Iemand blij kunnen maken, dat maakt ons vak zo leuk."

"Peter wilde altijd al voor zichzelf beginnen. Toen hij hoorde dat Voet zijn bedrijf verkocht, is hij er meteen op af gestapt. Peter was indertijd handig met auto's en brommers. Door de vele uren die hij er in heeft gestoken is hij een echte fietsdeskundige geworden. In het begin waren het nog alleen gewone fietsen. Wij zijn met de ontwikkeling van de elektrische fiets meegegroeid. Die heeft voor Peter ook geen geheimen’’, lacht Marion.

Een grote ontwikkeling is de opkomst van de elektrische fiets. ‘’In het begin was dat alleen een vervoersmiddel voor 70-plussers, maar tegenwoordig ligt deze leeftijd naar beneden gegaan. Nu pendelen ook middelbare scholieren er mee naar Zevenbergen, Oudenbosch en Roosendaal. Voor hen is het ideaal. Sinds de aansluiting bij Bike Totaal kunnen we met een zadelmeting precies bepalen welk zadel het beste bij je past. Ze zijn niet goedkoop, maar er nog niet één zadel teruggekomen. Zo lekker zitten ze. Daarnaast hebben we een bodyscan. Die is ideaal voor wielrenners, mountainbikers en voor mensen met een beperking. Door die scan krijg je een fiets die helemaal op jou is afgesteld.’’

Terwijl Peter samen met een monteur heer en meester is in de werkplaats, runt Marion de Winkel. ‘’We vullen elkaar zo prima aan’’, meldt Marion. ‘’Voor ons is elke klant even belangrijk. Het maakt mij niet uit of ik en goedkope kinderfiets of een dure elektrische verkoop. Het kleine kind moet net zo blij op zijn fietsje zitten als de volwassene op zijn elektrische fiets.


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken