Bike Totaal Peeters Heythuysen

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Stationsstraat 15 6093 BJ Heythuysen
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Bike Totaal Peeters in Heythuysen

Al sinds 2013 is Bike Totaal Peeters een begrip in de regio Heythuysen. Onze klanten rijden graag een stukje verder voor onze goede service. Zelfs vanuit Roermond, Panningen en Nederweert komen klanten naar onze fietsenwinkel voor eerlijk advies en betrouwbaar vakmanschap. Deze klanten beoordelen onze servicelevel maar liefst met een 8,8! Ben je een keer (op vakantie) in de buurt van Heythuysen? Dan ben je van harte welkom om een fiets te huren voor een fietstochtje door Nederland of zelfs België! Heythuysen toch iets te ver? Wij hebben ook een vestiging in Heel!

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn met je fietsvragen, bieden wij ook diverse andere services aan. Mocht je fiets bijvoorbeeld langdurig voor reparatie buiten gebruik zijn dan bieden wij je graag een leenfiets aan. Ook bij de aankoop van jouw fiets of e-bike proberen wij je zo goed mogelijk te adviseren en ontzorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld door betalen in termijnen aan te bieden en de beste fietsverzekeringen met je te bespreken.

Wij hebben een breed assortiment met o.a. Batavus, Sparta, Gazelle, RIH, Qwic en Dutch ID. Zo kun je proefrijden op diverse fietsen en e-bikes en is er voor ieder wat wils. Zelfs na een aankoop zorgen wij nog voor goede service met onze gratis servicebus. Die rijdt rond van dinsdag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken