Bike Totaal Peeters Heel

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Wilhelminaplein 4 6097 AT HEEL
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Bike Totaal Peeters in Heel

Al sinds 2000 is Bike Totaal Peeters een begrip in de regio Heel. Onze klanten rijden graag een stukje verder voor onze goede service. Zelfs vanuit Roermond, Maasbracht en Weert komen klanten naar onze fietsenwinkel voor eerlijk advies en betrouwbaar vakmanschap. Deze klanten beoordelen onze servicelevel maar liefst met een 9! Ben je een keer (op vakantie) in de buurt van Heel? Dan ben je van harte welkom om een fiets te huren voor een fietstochtje door Nederland of zelfs België! Heel toch iets te ver? Wij hebben ook een vestiging in Heythuysen!

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn met al jouw fietsvragen, bieden wij ook diverse andere services aan. Mocht je fiets bijvoorbeeld langdurig voor reparatie buiten gebruik zijn dan bieden wij jou graag een leenfiets aan. Ook bij de aankoop van jouw fiets of e-bike proberen wij je zo goed mogelijk te adviseren en ontzorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld door betalen in termijnen aan te bieden en de beste fietsverzekeringen met je te bespreken.

Wij hebben een breed assortiment met o.a. Batavus, Sparta, Gazelle, RIH, Qwic en Dutch ID. Zo kun je proefrijden op diverse fietsen en e-bikes en is er voor ieder wat wils. Na een aankoop zorgen wij ook nog voor goede service met onze gratis servicebus. Die rijdt rond van dinsdag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken