Bike Totaal Pater

Fiets of mountainbike huren in Leersum? Dat kan bij Bike Totaal Pater. Goede service en vakmanschap staan bij ons voorop. Wil je meer weten over het huren van een fiets? Lees dan verder onderaan deze pagina.

Adresgegevens

Rijksstraatweg 131 3956 CL LEERSUM
Plan je route

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
7 dagen per week verhuur mogelijk
Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Mountainbike huren bij Bike Totaal Pater in Leersum


De routes zijn weer geopend! Je kunt weer gewoon komen biken in het bos bij ons! De MTB verhuur is 7 dagen per week voor u geopend. Graag tot ziens bij Bike Totaal Pater!

Voor het huren van mountainbikes (ook kindermountaibikes) ben je bij ons aan het goede adres. Wij verhuren 29-ers van de merken Giant en Merida. We vernieuwen de fietsen constant. Je kan ook een huurfiets bij ons kopen.

De kosten zijn € 30 per dag/keer (inleveren een half uur voor sluitingstijd). Hierin inbegrepen zit het gebruik van een helm en het gebruik van het MTB vignet Utrechtse Heuvelrug, zodat je gebruik kunt maken van de nabij gelegen MTB routes Leersum en Amerongen. Mochten er mensen meekomen met een eigen fiets dan kunnen zij bij ons het MTB vignet aanschaffen (à €7,50).

  • Een eigen, geldig identiteitsbewijs is nodig.
  • De kosten bedragen 30,- per dag.
  • Verhuur is alle dagen mogelijk. 
  • Ma: 12.00 – 18.00 di – vrij: 9.00 – 18.00 zat: 9.00 – 17.00 zon: 10.30 – 17.00.

Wij verhuren ook een Urban Arrow elektrische bakfiets à €40,- per dag. 

Zondagverhuur
Ook op zondag (€30,- per dag/keer) en feestdagen verhuren wij fietsen. Deze zetten wij dan echter vanaf 10.30 uur klaar bij restaurant 'De Heuvelrug' (Scherpenzeelsweg 45a, Leersum), omdat de winkel op zondag gesloten is.

Reserveren kan voor zon- en feestdagen alleen per mail: verhuur@biketotaalpater.nl . Voor overige dagen kan er ook telefonisch gereserveerd worden. Bij het reserveren per mail hebben wij de lengte van de fietsers nodig (ivm de juiste frame maat) de NAW gegevens en het mobielenr. Reserveren kan tot 16.00 uur de dag ervoor.

Clinics
Wij verzorgen ook MTB clinics voor groepen vanaf 2 personen. Leuk voor een bedrijfsuitje of om gewoon eens kennis te maken met het mountainbiken en de bijbehorende technieken. Informeer bij ons voor de voorwaarden.

Elektrische fietsen
Wij verhuren ook elektrische fietsen (€30,- per dag). Indien je meer dagen wenst te huren dan kunnen wij overleggen over een lager tarief.

Elektrische bakfiets - Urban Arrow
Sinds kort verhuren wij ook elektrische bakfietsen van het a-merk Urban Arrow (€40,- per dag).
 

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken