Bike Totaal Dik Franken

Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!

Adresgegevens

Bakkerstraat 8 6671 AB ZETTEN
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18.00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Services:
Zadelmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Service & Onderhoudspakket
Fietsverhuur
Fietslease
Toon meer services

Over ons

Met onze fietsenwinkel zijn we al ruim 50 jaar actief aan de Bakkerstraat in Zetten en daarmee is de naam Dik Franken een begrip in de Betuwe en regio Arnhem-Nijmegen. Al vanaf de beginjaren ligt onze focus op het uitbrengen van passend advies, het perfect rijklaarmaken van jouw nieuw aangeschafte fiets en het verzorgen van goede service na aankoop. Juist in deze tijd, waar fietsen steeds geavanceerder worden en men de fiets als dagelijks vervoersmiddel gebruikt, is onze werkwijze belangrijker dan ooit!

In onze winkel vind je e-bikes en fietsen voor recreatief gebruikt, woon-werk verkeer en de alledaagse rit naar de supermarkt. Voor de merken KOGA, Gazelle en Dutch ID zijn wij regio-dealer, dat wil zeggen dat je het overgrote deel van de collectie van deze merken in onze winkel kunt zien en proberen. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment van E-Bike Das Original, Giant en Trenergy in onze winkel staan. Natuurlijk zijn deze ook vrijblijvend te testen!

Daarnaast hebben we ook een grote collectie met fietsaccessoires als zadels, fietstassen of fietshelmen.

In onze werkplaats kun je voor het al onderhoud aan je fiets, e-bike of speed pedelec terecht. Ons technisch team is bekend met de laatste ontwikkelingen en hebben veel ervaring in de tweewielerbranche. Ook volgen wij met grote regelmaat trainingen om jouw fiets goed te onderhouden. Wij beschikken over alle apparatuur om de moderne fiets te kunnen onderhouden en service aan te verlenen en hebben veel spare parts op voorraad om je bij pech snel weer op weg te helpen. We zijn al meerdere keren in de prijzen gevallen als Bike Totaal Beste Serviceteam, daar zijn we trots op!

Ben je enthousiast en op zoek naar een nieuwe fiets of accessoire? Je bent welkom in onze winkel aan de Bakkerstraat in Zetten!


Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken