Wij houden van fietsen Menu

Sparta e-bike testen

Testrit met een Sparta e-bike bij u in de buurt

Ervaar het meest innovatieve fietsmerk zelf!

Sparta bracht als eerste fietsenmerk een elektrische fiets op de markt. In de jaren die daarop volgden zijn er diverse e-bikesystemen ontwikkeld en samenwerkingen tot stand gebracht. Hierdoor heeft Sparta het breedste assortiment van alle fietsfabrikanten. Als u een Sparta e-bike zelf wilt ervaren dan zit er met 150 Bike Totaal fietsenwinkels altijd een Sparta expert in uw buurt! Klik op één van onderstaande modellen voor meer informatie en om een testrit te boeken bij één van onze winkels.  

Testrit op een Sparta e-bike

Waarom is een testrit belangrijk?                            

Bij het kiezen van de perfecte Sparta e-bike komt meer kijken dan u denkt. U moet op basis van uw rijgedrag en voorkeuren namelijk bepalen wat de beste plek is voor de motor, welke framemaat u nodig heeft, welke rijstanden handig zijn en hoeveel kilometers u wilt kunnen afleggen met één acculading. Met een testrit op de door u gekozen Sparta e-bike en advies van de vakmannen en -vrouwen bij Bike Totaal weet u zeker dat u jaren met plezier kunt blijven fietsen op uw e-bike. Onze experts stellen de fiets voor de testrit nog af op uw lichaamsverhoudingen en zo kunt u de elektrische ondersteuning, het motorgeluid en de rijstanden écht ervaren.

Sparta testen bij een Bike Totaal winkel in uw buurt

Sparta is het meest innovatieve fietsenmerk als het aankomt op elektrische aandrijfsystemen. Zowel ION als Emotion zijn door Sparta ontwikkeld. In de afgelopen jaren is Sparta voor hun elektrische fietsen ook gaan samenwerken met Bosch en Shimano STEPS. Wilt u de diverse e-bikesystemen naast elkaar kunnen testen? Boek dan snel een testrit!

Onze tips:

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen