Wij houden van fietsen Menu

Koga e-bike testen

Testrit met een Koga e-bike bij u in de buurt

Het unieke gevoel van Koga-perfectie!

Wilt u het unieke vakmanschap van een handgemaakte Koga e-bike ervaren? Boek bij Bike Totaal dan nu gratis een vrijblijvende testrit op een van de Koga modellen. Met 150 fietsenwinkels is er altijd een Koga expert in uw buurt!  Klik op één van onderstaande modellen voor meer informatie en om een testrit te boeken bij één van onze winkels. 

Testrit op een Koga e-bike

Waarom is een testrit belangrijk?                            

Bij het kiezen van de perfecte Koga e-bike komt meer kijken dan u denkt. U moet op basis van uw rijgedrag en voorkeuren namelijk bepalen wat de beste plek is voor de motor, welke framemaat u nodig heeft, welke rijstanden handig zijn en hoeveel kilometers u wilt kunnen afleggen met één acculading. Met een testrit op de door u gekozen Koga e-bike en advies van de vakmannen en -vrouwen bij Bike Totaal weet u zeker dat u jaren met plezier kunt blijven fietsen op uw e-bike. Onze experts stellen de fiets voor de testrit nog af op uw lichaamsverhoudingen en zo kunt u de elektrische ondersteuning, het motorgeluid en de rijstanden écht ervaren.

Koga testen bij een Bike Totaal winkel in uw buurt

De e-bikes van Koga worden door fietsexperts in één adem genoemd met luxe, kwaliteit en service. De e-bikes worden één voor één met de hand gebouwd in Heerenveen. Daar zit een hoop liefde en passie in! Er is een honderdprocentscontrole op alle Koga fietsen die de fabriek verlaten. Er is voor ieder wat wils met het brede assortiment; zo kan iedereen kiezen voor sublieme kwaliteit. Wilt u die kwaliteit zelf ervaren? Reserveer dan nu een testrit op één van de Koga e-bikes uit ons assortiment.

Onze tips:

Zowel de KOGA E-Nova, als de E-Inspire en de E-lement heeft een betrouwbare Bosch motor. Deze is in het midden van het fietsframe geplaatst, zodat de fiets stabiel op de weg ligt; ook als u door een scherpe bocht stuurt. Alle Koga ebikes zijn bij Bike Totaal te bestellen met het 5 jaar garantiepakket. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld motor, accu of display.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen