Wij houden van fietsen Menu

Crosshybrides

Crosshybrides

In ons assortiment hebben wij crosshybrides van bekende A-merken. Bij Bike Totaal kunt u altijd in de winkel een proefrit maken om deze bijzondere fietsen eens te testen. Als het bevalt en u een crosshybride wilt kopen dan kan de vakman u gelijk informeren of deze direct op voorraad is in uw framemaat.

In verband met de Corona maatregelen bezorgen wij uw nieuwe fiets tijdelijk gratis* aan huis.

*geldt niet voor 2e hands en Outlet fietsen

Een crosshybride is een sportieve fiets die zowel op de weg als op verharde bos- en zandpaden zijn mannetje staat. Uitgerust met veel versnellingen is een crosshybride ideaal voor langere afstanden. 

Bij elke crosshybride krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met servicepakket.

Goedkope crosshybride online kopen

Wilt u snelle tochten maken zowel op de weg als op verharde bos- en zandpaden? Dan kunt u het beste een crosshybride kopen! Deze sportieve fiets is ideaal voor langere afstanden door het hoge aantal versnellingen. De crosshybride combineert de eigenschappen van een mountainbike en een racefiets. Merida heeft bijvoorbeeld de Crossway-serie, die zich net iets meer meer richt op ruige paden. Met een crosshybride kunt u onder alle omstandigheden fietsen en kunt u alle richtingen uit. We raden u aan om niet zomaar een goedkope crosshybride online te kopen. U kunt deze beter bij ons in de winkel uitkiezen, zo bent u zeker van de juiste maat en wordt deze goed op uw lichaam afgesteld. Zo kunt u blessures voorkomen en comfortabeler fietsen.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen