Wij houden van fietsen Menu

Batavus e-bike testen

Testrit met een Batavus e-bike bij u in de buurt

'Iedereen een Batavus!'

 Batavus maakt al meer dan honderd jaar kwaliteitsfietsen en is één van de grootste fietsfabrikanten in Nederland. Batavus vindt het belangrijk dat iedereen een passende e-bike kan vinden dus is gekozen voor een zeer breed assortiment. Als u één van de  elektrische Batavus-modellen wilt ervaren dan zit er met 150 Bike Totaal fietsenwinkels altijd een Batavus expert in uw buurt! Klik op één van onderstaande modellen voor meer informatie en om een testrit te boeken bij één van onze winkels. 

Testrit op een Batavus e-bike

Waarom is een testrit belangrijk?                            

Bij het kiezen van de perfecte Batavus e-bike komt meer kijken dan u denkt. U moet op basis van uw rijgedrag en voorkeuren namelijk bepalen wat de beste plek is voor de motor, welke framemaat u nodig heeft, welke rijstanden handig zijn en hoeveel kilometers u wilt kunnen afleggen met één acculading. Met een testrit op de door u gekozen Batavus e-bike en advies van de vakmannen en -vrouwen bij Bike Totaal weet u zeker dat u jaren met plezier kunt blijven fietsen op uw e-bike. Onze experts stellen de fiets voor de testrit nog af op uw lichaamsverhoudingen en zo kunt u de elektrische ondersteuning, het motorgeluid en de rijstanden écht ervaren.

Batavus testen bij een Bike Totaal winkel in uw buurt

Batavus noemt haar elektrische fietsen 'E -Go'. Er zijn elektrische fietsen met een voorwielmotor, zoals de Batavus Wayz E-go Comfort, en elektrische fietsen met een middenmotor zoals de Batavus Wayz E-go Comfort. Daarnaast heeft het Heerenveense merk twee e-bikes met Bosch-systeem in het assortiment: de Batavus Wayz E-go Active en de Batavus Ways E-go Active Plus. Wilt u de elektrische ondersteuning van één van deze modellen zelf ervaren? Boek dan snel een testrit!

Onze tips:

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen