Gratis dvd Tour de France

Deze actie is afgelopen.

Zolang de voorraad strekt is de dvd nog wel te koop in de Bike Totaal winkels voor 9,99

Gratis DVD 'The Tour' bij aankoop van een fiets*

 
“The Tour - The Legend of the Race” werpt nieuw licht op 100 jaar Tour de France, de wielerwedstrijd die is uitgegroeid tot een van ‘s werelds populairste sportevenementen. De 100 jaar oude Tour kent een bewogen historie, met veel ups en downs, triomfen en schandalen, die keer op keer in het tijdsbeeld pasten. Eén belangrijk kenmerk van de Tour is echter nooit veranderd: het sterke gevoel van identificatie dat het publiek met de renners heeft. Het zijn mythische figuren, die toegankelijk, maar tegelijkertijd heel onbereikbaar zijn.
 
'The history of the Tour
as you have never seen it before'
 
In deze film wordt de menselijke kant van de Tour uitgelicht, aan de hand van verhalen van een keur van helden die niet alleen symbool staan voor de Tour, maar ook voor een tijdperk. Mannen als Coppi, Bobet, Anquetil, Poulidor, Merckx, Hinault, Indurain en Armstrong belichamen in deze film hun generatie. Al die persoonlijke verhalen worden in “The Tour – The Legend of the Race” met behulp van archiefbeelden heel vernuftig verweven met het verhaal van de Tour de France zelf, met als doel een even tijdloos als heroïsch sportverhaal te vertellen.
   

Ook los in de winkel verkrijgbaar van 14,99 voor 9,99


* geldt alleen voor nieuwe fietsen, geldt niet voor kinderfietsen en niet i.c.m. andere acties en aanbiedingen. Actie loopt van 26-6-2013 tot 26-8-2013 en zo lang de voorraad strekt.