Communicatie Coördinator (corporate)

Deze vacature is inmiddels niet meer beschikbaar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dynamo Retail Group is ontstaan uit een fusie tussen Bike Totaal en Biretco. Met drie formules; Bike Totaal, Profile ‘de fietsspecialist’, Fietswereld en een inkoopcombinatie vertegenwoordigt de organisatie ruim 750 winkels. Dynamo Retail Group is actief in Nederland, België en Duitsland. Met het dienstenpakket dat deze combinatie biedt, groeit Dynamo Retail Group de komende jaren snel uit tot een full-service retailorganisatie.

Voor één van onze werkmaatschappijen zijn wij, ter vervanging van zwangerschapsverlof in de periode van eind november 2015 tot en met 4 april 2016, op zoek naar een

Communicatie coördinator

16 uur per week verdeeld over drie dagen, maandag 4 uur, dinsdag 4 uur en donderdag 8 uur

Doel functie

In deze periode ben je voornamelijk bezig met het onderhoud van het intranet en de website van Dynamo Retail Group, voor zowel Nederland als België en Duitsland. Eveneens maak je de wekelijkse e-mail nieuwsbrief die verstuurd wordt naar de winkels van de diverse formules, leveranciers en business partners.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding in commerciële- en of communicatie richting.
  • Minimaal 2 jaar (retail)ervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met het product fiets.
  • Basiskennis photoshop.
  • Een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geraakt voor deze functie? Reageer dan vóór 1 november a.s. door je curriculum vitae te sturen naar sollicitant@dynamoretailgroup.com.