Actievoorwaarden win-actie

Deze actie is inmiddels afgelopen, prijsiwnnaars hebben bericht gehad.

 1. Dynamo Retail Group (Dynamo Retail Group B.V., Spaceshuttle 22 te Amersfoort) organiseert deze actie.

 2. Deze actievoorwaarden gelden als u meedoet aan de actie.

 3. De actie loopt van 24 juni 2015 tot en met 26 juli 2015. Bij meer dan 50 inzendingen worden er 11 winnaars gekozen. Bij een lagere inzending zullen twee winnaars worden gekozen.

 4. Wilt u aan de actie deelnemen, maak dan tijdens de actieperiode een foto van uw eigen Tourgevoel en deel deze via Facebook en/of Twitter onder vermelding van de omschrijving #mijntourgevoel en tag Bike Totaal in uw bericht. De geplaatste foto dient tot minimaal 26 juli online te blijven staan op het gebruikte social media kanaal om kans te maken op de prijs.

 5. U maakt in de betreffende actieperiode kans op het winnen van een Bike totaal cadeaupas t.w.v. 50 euro of een Raleigh boek. De prijzen worden verdeeld door Bike totaal.

 6. U kunt in de actieperiode meerdere foto’s inzenden. U kunt tijdens de actie maximaal 1 prijs winnen.

 7. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 8. Dynamo Retail Group zal de gegevens die zij van u krijgt alleen gebruiken voor de actie en niet verstrekken aan derden.

 9. Inzendingen kunnen door Bike Totaal in media worden gebruikt.

 10. De gewonnen prijs wordt na bekendmaking per post opgestuurd naar de winnaar. De winnaar krijgt hierover tijdig bericht.

 11. De gewonnen prijs is niet in te wisselen voor geld.

 12. Op 27 juli 2015 wordt de winnaar van de actie bepaald. Deze winnaar wordt gekozen door Dynamo Retail Group. De winnaar hoort tussen 27 juli 2015 en 1 augustus 2015 dat hij gewonnen heeft. Hij zal hiervoor worden benaderd via het social media kanaal waarmee de foto is ingezonden. De prijswinnaar wordt ook op de social media pagina’s van Bike Totaal bekendgemaakt. Deelnemers die niet gewonnen hebben, ontvangen geen bericht.

 13. Over de uitslag en opzet van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.

 14. Als de winnaar niet binnen de gestelde tijd zijn prijs komt ophalen kan Dynamo Retail Group een nieuwe winnaar aanwijzen.

 15. Als u onder de 18 jaar bent, mag u alleen meedoen als uw ouders/verzorgers dit goed vinden. 

 16. Op de prijs die wordt overhandigd betaalt u geen kansspelbelasting.

 17. Deze actievoorwaarden zijn gemaakt volgens de regels van de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

 18. Als u een klacht heeft over deze actie, dan kunt u die sturen naar Dynamo Retail Group afdeling Retailsupport, info@dynamoretailgroup.com

 19. Dynamo Retail Group mag de actie altijd wijzigen of stopzetten.