NTFU: De grootste wielersportbond van Nederland

De NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) is de grootste wielersportbond van Nederland. Ruim 60.000 mensen met een passie voor fietsen zijn aangesloten bij de NTFU. NIet alleen wielrenners, maar ook recreatieve fietsers en mountainbikers. U kunt lid worden en genieten van vele voordelen. Leden krijgen ook de NTFU kalender voor wielrennen, MTB of recreatief fietsen. Deze kalender kunt u ook gratis ophalen in uw Bike Totaal winkel!

Toertochtenkalender NTFU

Wist u dat er jaarlijks in Nederland meer dan 3.000 toertochten worden georganiseerd? Van kleine tot zeer grote evenementen voor racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers. Voor iedere fietser, beginnend of gevorderd; er zit altijd wel een toertocht tussen die bij u past! Maak er een dagje uit van en kies eens een toch wat verder weg. Of kies een kleinere toertocht bij u in de buurt. De organisaties doen ieder jaar opnieuw hun best om de mooiste routes op te nemen. En u kunt er zeker van zijn dat dit gebeurt door echte fietsliefhebbers.

Haal nu het gratis Fietssport Magazine incl. NTFU toertochtenkalender in de Bike Totaal winkel! 

 

Nieuw: Fietssport Platform

500+ routes voor sportieve fietsers
Op Fietssport vindt u ruim 500 mooie en uitdagende routes. De routes zijn aangeleverd door lokale NTFU-verenigingen. Liefhebbers die hun omgeving goed kennen en weten waar u als sportieve fietser blij van wordt: rustige wegen, dijkjes met weergaloze vergezichten, smalle singletracks en klimmetjes om de kuiten te laten voelen dat je sport!  Als lid van de NTFU kunt u deze routes gratis downloaden voor uw GPS-toestel.


Waarom lid worden van de NTFU?

  • De NTFU behartigt uw belangen als fietser
  • Korting op ruim 3.000 toertochten
  • Snel van start bij toertochten met NTFU Scan & Go
  • Automatisch verzekerd met de unieke NTFU-fietsschadeverzekering
  • Iedere 2 maanden Fietssport Magazine
  • Met korting deelnemen aan trainingen en clinics
  • Uw persoonlijke toertochtenkalender op mijnNFTU.nl
  • NIEUW: gratis account op Fietssport platform PLUS met ruim 500 routes om te downloaden op uw GPS-toestel

NTFU-lidmaatschap kost € 38,50 per seizoen

Meer info over NTFU op www.ntfu.nl