E-bike huren voor 3 jaar

Een elektrische fiets is de perfecte fiets om naar wat verder gelegen werk of school te fietsen. Maar laten we eerlijk zijn, een e-bike kopen is best een grote investering. Daar heeft Bike Totaal nu de oplossing voor: huren!


Dankzij onze unieke samenwerking met verhuurbedrijf HuurGemak is het mogelijk om direct en geheel zorgeloos te genieten van uw elektrische fiets. U kiest op www.huurgemak.nl uw e-bike uit, die u vervolgens 3 jaar via HuurGemak huurt voor een vast maandbedrag. En zoals u van Bike Totaal bent gewend, krijgt u ook hier veel service bij. Maar liefst 5 servicebeurten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarbij komt nog dat uw fiets bij ENRA is verzekerd tegen schade en diefstal met de meest uitgebreide ENRA verzekering. Inclusief 24 uur per dag pechhulpservice in heel Europa, verhaalsrechtsbijstand en ongevallen opzittendenverzekering.

U huurt dus niet alleen een elektrische fiets, u huurt gemak! 

Een elektrische fiets huren bij HuurGemak is inclusief:

Levering door de dichtstbijzijnde Bike Totaal winkel. Met ruim 130 winkels is er
altijd één in de buurt.

Bodyscanning en zadelmeting bij Bike Totaal voor een fiets op maat.
Rijklaar maken van de elektrische fiets.

5 Servicebeurtenu wordt elk half jaar automatisch per e-mail uitgenodigd voor deze
onderhoudsbeurten.

Uw elektrische fiets is tijdens de huurperiode volledig verzekerd  tegen schade en diefstal met ENRA Optimaal, incl. pechhulpservice in Europa


In heel Europa 24 uur per dag 
pechhulpservice. Dat betekent dat u met uw fiets
wordt opgehaald en teruggebracht naar het beginpunt van uw fietstocht.





Lees meer over HuurGemak >>      Kies meteen uw ebike >>      Veelgestelde vragen >>


Tip van de vakman: 
E-bike huren voordeliger dan auto!

 "Wist u dat een e-bike huren vaak voordeliger is dan wanneer u met de auto  naar uw werk gaat? Stel u rijdt 15 km naar uw werk, u ontvangt dan ca. € 114,- reiskostenvergoeding per maand. Ook als u met de fiets gaat, krijgt u dit (meestal) nog steeds. De huurprijs van een e-bike voor drie jaar kost - afhankelijk van de fiets-  € 54,- tot € 112,- per maand. U kunt dus van de reiskostenvergoeding de huur van een e-bike betalen. De auto laat u staan, dus die kosten maakt u niet meer. En bijkomend voordeel is, dat fietsen gezond is!"

Kijk voor meer informatie op www.huurgemak.nl.

Bike Totaal